Instagram

MEDIA | Er zijn twee mooie posts van bekende bloggers deze week op Instagram te vinden. Een van Lily_hashtagby en een post op de blog van Retro Sonja.

Posted by Karma armbanden on Monday, August 10, 2015


Beau Monde

MEDIA | Weer een mooie publicatie in de Beau Monde dit keer met Leontien Borsato. Zij draagt Double Dots® Mat Fuchsia...

Posted by Karma armbanden on Thursday, July 23, 2015


Gloss Magazine

MEDIA | Nu te winnen bij Gloss Magazine (online & offline) drie keer deze set Karma Armbanden twv €105,-. De Spiral White Blossom (ref.35068), Spiral Raspberry (ref.35069) en de Spiral Best Friends (ref.35070).

Posted by Karma armbanden on Tuesday, June 2, 2015


Moederdag

 

UITGELICHT | Met moederdag voor de deur, is het dè perfecte gelegenheid om haar eens flink te verwennen! Helemaal leuk...

Posted by Karma armbanden on Wednesday, May 6, 2015


Vrouw Magazine

 

MEDIA | Afgelopen week had Karma Sieraden een prachtige publicatie in het blad Vrouw van de Telegraaf. Namelijk op de...

Posted by Karma armbanden on Thursday, April 23, 2015MEDIA | Het blad Vriendin komt ook met een publicatie over Karma. Dit keer zijn de armbanden (10mm) in beeld gebracht....

Posted by Karma armbanden on Wednesday, April 1, 2015


MEDIA | Nouveau komt maar liefst met 5 publicaties van Double Dots® deze maand. Ook hier worden weer lichte pastelkleuren gebruikt. De zomer komt steeds dichter bij.

Posted by Karma armbanden on Wednesday, March 18, 2015MEDIA | De Cosmo Girl komt deze maand ook weer met een mooie publicatie. De Double Dots® by Karma duiken steeds vaker op...

Posted by Karma armbanden on Friday, March 13, 2015MEDIA | De Marie Claire die deze week in de winkel ligt komt weer met een publicatie van Karma. De Double Dots® staan vermeld in het grote mode nummer.

Posted by Karma armbanden on Monday, February 23, 2015MEDIA | Ook in de Libelle van deze week is een mooie publicatie te zien van de Karma armbanden en Double Dots®. Er worden 15 sets weggeven ter waarde van €105,-.

Posted by Karma armbanden on Tuesday, February 3, 2015MEDIA | Mooie publicatie in de Marie Claire van deze week. De Double Dots® lapiz Pearl (11047)

Posted by Karma armbanden on Friday, January 23, 2015MEDIA | Fraukje de Both is te zien met de Double Dots® Black van Karma in de aflevering van RTL boulevard van woensdag 7 januari.

Posted by Karma armbanden on Tuesday, January 13, 2015MEDIA | Vandaag gezien in koffietijd! Volg de link om een van de 10 sieraden-sets te winnen van Karma ter waarde van €100,-

Posted by Karma armbanden on Wednesday, December 17, 2014De Juwelier

 

Februari 2013

Wij hebben ons het afgelopen jaar duidelijk getoond op de Jewels & Watches-etage. Met een eigen stand (A.148) weet Aumentum zich verzekerd van een deelname aan de grote evenementen en tijdens het Jewels & Watches Preview Event begin juli introduceerden we het nieuwste merk binnen het aanbod: Karma. Dit trendy merk biedt een grote diversiteit aan modieuze armbanden, kettingen en oorbellen in de zogenaamde Shambhalastijl.

De sieraden binnen het Karma-assortiment tonen een combinatie van beads met kristallen en natuursteen, allemaal met de hand geknoopt. Klaas Klein en Gerald Victoriano – de drijvende krachten achter Aumentum – hebben met Karma een opvallend nieuw merk gepresenteerd. “De sieraden in de stijl van Shambhala zijn volgens ons de trend van 2012”, aldus Klaas Klein. “Overal ter wereld is deze sieradenstijl een enorm succes, vooral doordat het veelal gedragen wordt door celebrities. Karma is, mede door de scherpe prijsstelling, toegankelijk voor een breed publiek."

Gerald Victorina vult aan: "We zijn gestart met een uitgebreide collectie bestaande uit zestig armbanden. Door het enorme succes bieden we inmiddels meer dan honderd verschillende modellen aan in onze collectie. Deze modellen zijn eindeloos te combineren. Zo kunnen mannen bijvoorbeeld kiezen voor een stoere combinatie met donkere stenen en vrouwen zullen eerder gaan voor één van de kleurrijke eyecatchers. Naast de bestaande artikelen kunnen unieke kettingen en armbanden besteld worden, speciaal door en voor consumenten samengesteld.”

 

 

 

Libelle

 

Februari 2013

In de maand februari heeft Aumentum vijftien Karma-sieradensets beschikbaar gesteld voor een prijsvraag in de Libelle. 

 

Moment...